diumenge, 14 d’abril del 2019

Pensa globalment, actua localment

Resultat d'imatges de bjectius logotip vida submarinaJo, dels 17 objectius que la nostra mestra ens deixa triar, he escollit el de la vida submarina.

Jo, gairbé tot l'estiu estic a mar, i crec que és un hàbitat molt important. El mar és la part que ocupa més de tota la Terra, molt més que la superfície terrestre. Per aquest motiu, si no cuidem el mar, 3/4 de la Terra pot arribar a estar contaminada. També els animals moren quan se'ls enganxa el plàstic en el seu cos, o bé perquè s'empassen aquest plàstic.

Al final, he escollit dues propostes, una amb més dificultat que l'altra.

La primera és que, si estem en una platja i hi ha residus, els podem tirar a un paperera propera, o, podem agafar-los i ens els enduem per llençar-los a on hi hagi papereres.

L'altre proposta, és la següent: podríem, construïr, unes papereres de reciclatge gegants, per aquesta tasca. Tota la gent que trobi algun residu en el mar, pot portar aquest materials a  les platges més properes, on trobarà una d'aquestes papereres gegants per tirar els residus, i també poder reciclar. Amb material orgànic, paper, cartró, vidre etc.. Aquesta idea, estaria organitzada  per a tot el món.

Espero, que us hagin agradat les meves idees. Si així podem disminuïr la contaminació, i la mort de balenes i altres peixos, vol dir que anem molt bé. Desitjo, que aquestes idees tinguin ressó en un futur proper.
           
        Resultat d'imatges de ballena llena de plastico

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada